06 50 56 18 15

studio@marjaworks.nl

Marjadownloadpag

Je wilt een professionele, winstgevende website?

Vormgeving

Techniek kun je leren, maar niet iedereen is een vormgever. En een heel groot deel van de gebruikers beoordeelt de geloofwaardigheid van een bedrijf  op basis van het ontwerp van de website. 

In eerste instantie heb ik geprobeerd om een website met Wordpress te maken, dit zag er heel klunzig uit en totaal niet professioneel. Nadat ik Marja had gecontacteerd zijn wij, vooral samen meteen aan te slag gegaan en is de website er heel snel gekomen.

- Jeroen Wolters

Een succesvolle website laten maken

Een succesvolle website heeft verschillende belangrijke kenmerken die ervoor zorgen dat deze effectief is in het aantrekken van bezoekers. Ik zorg voor een site met:

Een responsief ontwerp: Een succesvolle website is ontworpen om goed te presteren op verschillende apparaten en schermformaten. Dit betekent dat de website er goed uitziet en goed werkt, zowel op desktop computers als op mobiele apparaten. Een responsief ontwerp zorgt ervoor dat je website toegankelijk is voor een breed publiek en een goede ervaring voor gebruikers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Snelle laadtijd: Bezoekers hebben weinig geduld. Wachten tot een website laadt, mag niet meer dan twee seconden duren. Een succesvolle website laadt snel en zorgt ervoor dat bezoekers direct toegang hebben tot de informatie die ze zoeken. Een snelle laadtijd is ook belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie, aangezien zoekmachines websites met een trage laadtijd lager rangschikken in de zoekresultaten.

Duidelijke navigatie: Een succesvolle website heeft een duidelijke en intuïtieve navigatie, waardoor bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Het is belangrijk om een eenvoudig menu en duidelijke interne links te hebben, zodat bezoekers moeiteloos door je website kunnen navigeren. Dit zal de gebruikerservaring verbeteren en ervoor zorgen dat bezoekers langer op je website blijven.

Sterke visuele elementen: Visuele elementen, zoals afbeeldingen, video's en grafieken, kunnen je website aantrekkelijker en boeiender maken. Het gebruik van hoogwaardige visuele elementen kan helpen om de aandacht van bezoekers te trekken en je boodschap effectiever over te brengen. Zorg ervoor dat je visuele elementen relevant zijn voor de inhoud en dat ze van hoge kwaliteit zijn.

Call-to-action knoppen: Een succesvolle website bevat duidelijke en overtuigende knoppen die bezoekers aansporen om actie te ondernemen. Of het nu gaat om het invullen van een contactformulier, het doen van een aankoop of het inschrijven voor een nieuwsbrief, call-to-action knoppen moeten opvallen en gemakkelijk te vinden zijn op je website.

  

SEO-optimalisatie

Om beter gevonden te worden in zoekmachines, is het belangrijk om je website te optimaliseren voor relevante zoekwoorden. Een succesvolle website maakt gebruik van effectieve SEO-strategieën, zoals het plaatsen van relevante zoekwoorden in titels, meta-tags en inhoud, evenals het werken aan het verkrijgen van kwalitatieve backlinks naar je website.

Natuurlijk moeten ook de teksten zonder taal- en typefouten zijn, SEO-proof en van de juiste lengte, zodat zowel Google als de bezoekers ze de moeite waard vinden. En inhoudelijk moet de informatie toegesneden zijn op je doelgroep. Op deze manier ga je een website laten maken die klanten kan werven en je bedrijf laat groeien.

Starten met je eigen professionele website?

Voor elke website geldt: een goede voorbereiding betaalt zich uit. Met een goede briefing en vlot aangeleverd materiaal kan een websitebouwer veel sneller en meer doelgericht werken. Download mijn gratis checklist en ga voortvarend van start met je nieuwe website.

download Gratis checklist

2024 Studio Marja van de Ven

Privacyverklaring