06 50 56 18 15

studio@marjaworks.nl

Marjadownloadpag

Heb jij al een
 website die loont?

    

    

     
    
    
    
Aan uitknop
Jouw online succes begint hier

Wil jij een professionele website laten maken in Waalwijk?

En wil jij met veel gemak aanpassingen doen en zo zorgen dat je site meewerkt aan jouw zichtbaarheid?

Ik zorg voor een professionele vormgeving en een hoge score in de zoekresultaten van Google. En zo gaan niet alleen Google, maar ook steeds meer geïnteresseerde bezoekers je vinden.

En nee, ik werk niet met Wordpress. Ik heb ontdekt dat er alternatieven zijn met meer gebruiksgemak. Misschien heb jij ook geen zin in al dat technisch geneuzel en werken 'in de achterkant' als je je site aan wilt passen. Past een 'what you see is what you get' manier van werken beter bij jou? Kortom, is techniek niet jouw passie maar wil je wel een professionele website laten maken in Waalwijk? Neem dan contact op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen! 

De basis

Start van een professionele website in Waalwijk

Het hebben van een professionele website gemaakt in Waalwijk biedt verschillende voordelen. Ten eerste heb je de mogelijkheid om samen te werken met een lokale webdesigner die bekend is met de lokale markt en je specifieke behoeften begrijpt.

Als webdesigner in Waalwijk kan ik je helpen bij het maken van een unieke website die perfect aansluit bij je merkidentiteit en doelstellingen. Een website die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook gebruiksvriendelijk is en goed gevonden wordt. Dit kan leiden tot meer relevante bezoekers en potentiële klanten voor je bedrijf.

Een ander voordeel van het laten maken van een website in Waalwijk is de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met mij als webdesigner. Dit maakt het gemakkelijker om je wensen en verwachtingen te bespreken en zo kan ik ervoor zorgen dat het eindresultaat voldoet aan je eisen.

Techniek is een belangrijke bondgenoot en mag van mij nooit het eindresultaat in de weg zitten. Toch koester ik mijn pennetjes, stiften en ouderwetse maar o zo handige kleurpotloden. Daarmee maak ik mijn eerste schetsen nog altijd op papier. 

Kleurpotloden

Vormgeving

Techniek kun je leren, maar niet iedereen is een vormgever. En een heel groot deel van de gebruikers beoordeelt de geloofwaardigheid van een bedrijf  op basis van het ontwerp van de website. 

In eerste instantie heb ik geprobeerd om een website met Wordpress te maken, dit zag er heel klunzig uit en totaal niet professioneel. Nadat ik Marja had gecontacteerd zijn wij, vooral samen meteen aan te slag gegaan en is de website er heel snel gekomen.

- Jeroen Wolters

Een succesvolle website laten maken

Een succesvolle website heeft verschillende belangrijke kenmerken die ervoor zorgen dat deze effectief is in het aantrekken van bezoekers. Ik zorg voor een site met:

Een responsief ontwerp: Een succesvolle website is ontworpen om goed te presteren op verschillende apparaten en schermformaten. Dit betekent dat de website er goed uitziet en goed werkt, zowel op desktop computers als op mobiele apparaten. Een responsief ontwerp zorgt ervoor dat je website toegankelijk is voor een breed publiek en een goede ervaring voor gebruikers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Snelle laadtijd: Bezoekers hebben weinig geduld. Wachten tot een website laadt, mag niet meer dan twee seconden duren. Een succesvolle website laadt snel en zorgt ervoor dat bezoekers direct toegang hebben tot de informatie die ze zoeken. Een snelle laadtijd is ook belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie, aangezien zoekmachines websites met een trage laadtijd lager rangschikken in de zoekresultaten.

Duidelijke navigatie: Een succesvolle website heeft een duidelijke en intuïtieve navigatie, waardoor bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Het is belangrijk om een eenvoudig menu en duidelijke interne links te hebben, zodat bezoekers moeiteloos door je website kunnen navigeren. Dit zal de gebruikerservaring verbeteren en ervoor zorgen dat bezoekers langer op je website blijven.

Sterke visuele elementen: Visuele elementen, zoals afbeeldingen, video's en grafieken, kunnen je website aantrekkelijker en boeiender maken. Het gebruik van hoogwaardige visuele elementen kan helpen om de aandacht van bezoekers te trekken en je boodschap effectiever over te brengen. Zorg ervoor dat je visuele elementen relevant zijn voor de inhoud en dat ze van hoge kwaliteit zijn.

Call-to-action knoppen: Een succesvolle website bevat duidelijke en overtuigende knoppen die bezoekers aansporen om actie te ondernemen. Of het nu gaat om het invullen van een contactformulier, het doen van een aankoop of het inschrijven voor een nieuwsbrief, call-to-action knoppen moeten opvallen en gemakkelijk te vinden zijn op je website.

  

SEO-optimalisatie

Om beter gevonden te worden in zoekmachines, is het belangrijk om je website te optimaliseren voor relevante zoekwoorden. Een succesvolle website maakt gebruik van effectieve SEO-strategieën, zoals het plaatsen van relevante zoekwoorden in titels, meta-tags en inhoud, evenals het werken aan het verkrijgen van kwalitatieve backlinks naar je website.

Natuurlijk moeten ook de teksten zonder taal- en typefouten zijn, SEO-proof en van de juiste lengte, zodat zowel Google als de bezoekers ze de moeite waard vinden. En inhoudelijk moet de informatie toegesneden zijn op je doelgroep. Op deze manier ga je een website laten maken die klanten kan werven en je bedrijf laat groeien.

Jij verdient een website die klanten oplevert

Vertel mij over jouw droomwebsite

Zoomen met Marja van de Ven

Wat is jouw situatie?

Misschien heb je al een website, maar levert hij nauwelijks klanten op. 

Of heb je nog geen website, wil je er wel een, maar weet je niet waar je moet beginnen.

In beide gevallen is het misschien fijn om te weten dat ik je kan helpen je bedrijf te laten groeien. Met een website die ik stap voor stap goed vindbaar maak en kan koppelen aan de techniek om een e-maillijst op te bouwen. 

Vertel het mij in onderstaand formulier en ik ga kijken hoe ik je kan helpen met een website die loont. Op een van de andere manieren contact opnemen mag natuurlijk ook.

Ik wil mijn bedrijf laten groeien en ...

... Kan wel een wervende website gebruiken

Verdistraat 52
5144 XS  Waalwijk

06 50 56 18 15

ma t/m vr 11.00 tot 18.00 uur

studio@marjaworks.nl

Stuur me je vraag op elk gewenst moment!

Op Instagram geef ik vaak handige tips voor je website. Wil je dus nog meer over mij en wat ik doe te weten komen, ga me dan volgen.

Aan uitknop

2024 Studio Marja van de Ven

Privacyverklaring