06 50 56 18 15

studio@marjaworks.nl

Kleursystemen metpantone

Een professionele website samen bouwen?

‘Samen’ is het sleutelwoord

Als grafisch vormgever en DTP'er (Desktop Publisher) ben ik al sinds 1994 druk met Studio Marja van de Ven. Sinds 2017 leg ik mij vooral toe op het ontwerpen en bouwen van snelle en goed vindbare websites. Sites om klanten mee te werven.

   

Geen stress, maar lekker samenwerken, dat is de bedoeling. 

Mijn websites onderscheiden zich door een goed gebruik van kleur en vorm. Daar komt mijn grafische achtergrond om de hoek kijken.

Ik ben niet vies van techniek, maar heb wat betreft de software waarmee ik websites bouw er toch voor gekozen om te bouwen zonder code. Niet zozeer voor mezelf als wel voor de klanten waarvoor ik de websites bouw. Zij kunnen al met mij samenwerken zodra ik ben opgestart. Teksten invullen bijvoorbeeld. Zo raken ze vertrouwd met het systeem en als de site dan online is gezet, kunnen ze ook het onderhoud zelf doen. Zonder technische kennis.

Wordpress website onderhoud

Voor die ondernemers die een Wordpress site hebben en het onderhoud lastig (lees: te technisch) vinden, kan ik tegen een voordelig tarief dat van ze overnemen. Ik vervang foto's en teksten, plaats nieuwsbrieven en blogs en draai de updates.

Hiervoor heb ik mijn Kluskaart in het leven geroepen. Kijk maar eens of het voor jou wat is. 

Websites

Portfolio

Je wilt klanten werven met je website

Vormgeving

Techniek kun je leren, maar niet iedereen is een vormgever. En een heel groot deel van de gebruikers beoordeelt de geloofwaardigheid van een bedrijf  op basis van het ontwerp van de website. 

In eerste instantie heb ik geprobeerd om een website met Wordpress te maken, dit zag er heel klunzig uit en totaal niet professioneel. Nadat ik Marja had gecontacteerd zijn wij, vooral samen meteen aan te slag gegaan en is de website er heel snel gekomen.

- Jeroen Wolters

Waarom heb je toch een professional nodig voor je website?

  • Eerste Indrukken: Het duurt vaak maar een fractie van een seconde voor bezoekers om een eerste indruk van een website te krijgen. Een aantrekkelijk en professioneel ontwerp draagt bij aan een positieve eerste indruk.
  • Betrouwbaarheid: Mensen hebben de neiging om websites die er professioneel uitzien als betrouwbaarder te beschouwen. Als een website er slordig of verouderd uitziet, kan dit twijfel zaaien over de geloofwaardigheid.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Een goed ontworpen website is vaak ook gebruiksvriendelijker. Bezoekers waarderen het als ze gemakkelijk door een site kunnen navigeren, informatie kunnen vinden en taken kunnen voltooien.
  • Responsiviteit: In het tijdperk van mobiele apparaten is het essentieel dat een website goed werkt op verschillende schermformaten. Een responsief ontwerp is een must omdat steeds vaker websites worden bezocht met een mobiel apparaat.

Teksten

Natuurlijk moeten ook de teksten zonder taal- en typefouten zijn en van de juiste lengte, zodat én Google én de bezoekers ze de moeite waard vinden. Ik kijk jouw teksten hier altijd op na. En inhoudelijk moet de informatie toegesneden zijn op je doelgroep. Op die manier bouw je een website die klanten kan werven. 

Starten met je eigen professionele website?

Voor elke website geldt: een goede voorbereiding betaalt zich uit. Met een goede briefing en vlot aangeleverd materiaal kan een websitebouwer veel sneller en meer doelgericht werken. Download mijn gratis checklist en ga voortvarend van start met je nieuwe website.

download Gratis checklist

2024 Studio Marja van de Ven

Privacyverklaring