06 50 56 18 15

studio@marjaworks.nl

Detail schilderij kleiner
Kalenderblad MAAND

    

    

     
    
    
    
leslokaal
Marja's tips elke twee weken in je mailbox?
Lees mijn gedachten

eerst wat lezen voordat je je aanmeldt?

Archief van Marja's tips

Over de bomen en het bos

10 juli 2024

Je website winstgevend maken en je bedrijf laten groeien, dat klinkt goed toch? Maar iets houdt je tegen om daarmee te beginnen .....

Een aanbod dat je niet kunt weerstaan?

26 juni 2024

Stel je hebt je website een andere naam gegeven .....

Wat is waardevol voor jou als ondernemer?

12 juni 2024

Het is lang geleden, maar ik weet nog steeds hoe boos ik was toen ik erachter kwam, dat mijn moeder al mijn oude Donald Ducks had weggegooid ...

Hoe zit het met jouw richtingsgevoel?

29 mei 2024

De tweede dag ging het mis. Na een uur of twee wandelen, kwamen we bij een meer. Was dat het volgende meer? Het duurde niet lang voordat ik inzag dat we vanaf een andere oever uitkeken over het meer vanwaar we die ochtend waren vertrokken. 

Over werkpaarden en luxepaarden ...

15 mei 2024

Is jouw website een luxepaard of een werkpaard? Een website die alleen maar fungeert als een soort etalage noem ik een luxepaard. Hij kost geld, maar levert geen geld op.

Starten met je eigen professionele website?

Voor elke website geldt: een goede voorbereiding betaalt zich uit. Met een goede briefing en vlot aangeleverd materiaal kan een websitebouwer veel sneller en meer doelgericht werken. Download mijn gratis checklist en ga voortvarend van start met je nieuwe website.

download Gratis checklist

2024 Studio Marja van de Ven

Privacyverklaring