06 50 56 18 15

studio@marjaworks.nl

Website-scan

Doe de website check

    

    

     

    
    
    

Doe de websitescan: een frisse blik op je website

Het fijne van een website scan is dat het duidelijk wordt wat er nog aan verbeterd kan worden. Maar het is ook een bevestiging van wat al goed is. Een hele geruststelling!

I.W. uit Amsterdam

Dankjewel voor de scan van mijn website, Marja! Wellicht dat ik in de toekomst nog wel eens gebruik ga maken van je diensten, want ik geloof direct dat ik uit onwetendheid mogelijkheden misloop.

J. van O. uit Leiden

Je website tip-top in orde

Voor € 67,- krijg je met deze scan van je website heel veel waardevolle informatie in de vorm van een rapport. Je kunt hiermee je site tot een plek maken waar bezoekers graag blijven en terugkomen.

Je krijgt teruggekoppeld welke zaken op orde zijn en waar misschien nog verbeteringen nodig zijn. Ik controleer je site op 10 punten. Precies die 10 punten waar websitebezoekers zich aan ergeren als ze die tegenkomen of waar Google over struikelt. In mijn rapport geef ik je ook aanwijzingen hoe je zelf of met hulp van je websitebouwer verbeteringen door kunt voeren. 

Je leest in dit blog op welke punten ik je website controleer met mijn websitescan

De tien punten waaraan bezoekers zich ergeren en die je kunt lezen in mijn blog komen dus allemaal aan de orde in de website check.

Laadt je website traag bjvoorbeeld, dan zijn mensen snel weg. En ook verbroken koppelingen (links die niet meer bestaan of 'kapot' zijn) zijn ook van die dealbrekers. Een website blijft een 'work in progress'. 

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor mijn populaire scan zodat jij je website dik in orde kan maken.

Maak van je website een klantenmagneet!

Ik wil graag het maximale uit mijn website halen

De website scan gaat mij informatie opleveren waarmee ik mijn site kan verbeteren.

Is Google search console aan die website gekoppeld?*
Volg je me al op social media?

2024 Studio Marja van de Ven

Privacyverklaring