06 50 56 18 15

studio@marjaworks.nl

Marjadownloadpag

Heb jij al een
wervende website ?

    

    

     

    
    
    
Aan uitknop

Webdesign Waalwijk

Een professioneel vormgegeven website die je zelf kunt bewerken?

Met verbazend veel gemak aanpassingen doen en zo zorgen dat je site meewerkt aan jouw zichtbaarheid?

Ik zorg voor het design en een hoge score in de zoekresultaten van Google. En zo gaan niet alleen Google, maar ook steeds meer geïnteresseerde bezoekers je vinden.

Ook heldere en pakkende teksten zijn onderdeel van mijn dienstenpakket. Maar schrijf je je webteksten liever zelf, dan kan ik je leren hoe je ChatGPT hiervoor inzet. De website die we samen bouwen, kun je eenvoudig zelf aanpassen, bijvoorbeeld door middel van een blog. Bekijk het filmpje maar eens om te zien hoe gemakkelijk het is.

Design is kleur en vorm

Ik start een project nog steeds met een schets

Techniek is een belangrijke bondgenoot en mag van mij nooit het eindresultaat in de weg zitten. Toch koester ik mijn pennetjes, stiften en ouderwetse maar o zo handige kleurpotloden. Daarmee maak ik mijn eerste schetsen nog altijd op papier. Dat geldt ook voor het bouwen van een website, omdat de structuur, de basis van een website  eerst duidelijk moet zijn voordat we daadwerkelijk gaan bouwen.

Kleurpotloden

Starten met je eigen professionele website?

Voor elke website geldt: een goede voorbereiding betaalt zich uit. Met een goede briefing en vlot aangeleverd materiaal kan een websitebouwer veel sneller en meer doelgericht werken. Download mijn gratis checklist en ga voortvarend van start met je nieuwe website.

download Gratis checklist

2024 Studio Marja van de Ven

Privacyverklaring