06 50 56 18 15

studio@marjaworks.nl

Brievendoos met blauwe pen

juli 2023

Je blog online zetten

‘Jouw nieuwste blog met die waardevolle tip voor mij, waar kan ik dat lezen?’
Schiet jij meteen in de stress als je deze vraag van een (potentiële) klant krijgt? Want voor blogs schrijven heb je toch helemaal geen tijd. Je bent druk met je huidige klanten.

Blogfoto

Toch weet je hoe belangrijk het is om regelmatig iets nieuws op je site te zetten, zoals een blog omdat je dan én voor je volgers op social media én voor Google beter zichtbaar wordt.

Regelmatig iets nieuws op je site zetten

Je kunt ook naar je blog verwijzen vanaf Instagram zodat je meer bezoekers krijgt. Belangrijke zaken voor jou als ondernemer.

Besef je dat dit uitstelgedrag is? Dat je op het moment dat je iets moet gaan doen dat geen routine is, meteen allerlei dingen kan bedenken die op dat moment veel belangrijker (of leuker) zijn.

Maar wat een overwinning  als het dan na weken uitstellen toch gelukt is om dat blog, dat je eigenlijk toch al in je hoofd had zitten nu online te zetten. En natuurlijk viel het mee en ben je nu trots op jezelf. En dat mag!

Beloning

Ik zoek ook altijd naar een beloning als ik iets, dat ik eerst moeilijk vond toch gedaan heb. En voor bloggen en verwijzen ernaar is er een erg leuke beloning namelijk: eer van je werk. Want in Google Search Console kun je na een tijdje zien dat je vaker wordt gevonden en dat er vaker wordt geklikt op een link naar je website. Hoe leuk is dat?

Nog geen Google Search Console? Ga naar mijn tutorial, waarin ik stap voor stap uitleg hoe je Google Search console aan je website koppelt.

Is dit toch te ingewikkeld voor je, laat het dan je websitebouwer doen. Van mijn klanten krijg ik terug dat ze het super fijn vinden om te zien hoeveel bezoekers ze krijgen en welke (blog)pagina's die interessant vinden.

TERUG NAAR OVERZICHT
TUTORIAL GOOGLE SEARCH CONSOLE

Volg je me al op social media?

2024 Studio Marja van de Ven

Privacyverklaring