06 50 56 18 15

studio@marjaworks.nl

Marjadownloadpag

Heb jij al een
wervende website ?

    

    

     
    
    
    
Aan uitknop

Website waarmee je meer klanten aantrekt

Wil jij een website laten maken in Waalwijk?

En wil jij met veel gemak aanpassingen doen en zo zorgen dat je site meewerkt aan jouw zichtbaarheid?

Ik zorg voor een professionele vormgeving en een hoge score in de zoekresultaten van Google. En zo gaan niet alleen Google, maar ook steeds meer geïnteresseerde bezoekers je vinden.

En nee, ik werk niet met Wordpress. Ik heb ontdekt dat er alternatieven zijn met meer gebruiksgemak. Misschien heb jij ook geen zin in al dat technisch geneuzel en werken 'in de achterkant' als je je site aan wilt passen. Past een 'what you see is what you get' manier van werken beter bij jou? Neem dan contact op.

De basis

Start van een project

Techniek is een belangrijke bondgenoot en mag van mij nooit het eindresultaat in de weg zitten. Toch koester ik mijn pennetjes, stiften en ouderwetse maar o zo handige kleurpotloden. Daarmee maak ik mijn eerste schetsen nog altijd op papier. Dat geldt ook voor het bouwen van een website, omdat de structuur, de basis van een website  eerst duidelijk moet zijn voordat we daadwerkelijk gaan bouwen.

Kleurpotloden

Vormgeving

Techniek kun je leren, maar niet iedereen is een vormgever. En een heel groot deel van de gebruikers beoordeelt de geloofwaardigheid van een bedrijf  op basis van het ontwerp van de website. 

In eerste instantie heb ik geprobeerd om een website met Wordpress te maken, dit zag er heel klunzig uit en totaal niet professioneel. Nadat ik Marja had gecontacteerd zijn wij, vooral samen meteen aan te slag gegaan en is de website er heel snel gekomen.

- Jeroen Wolters

Waarom heb je nou een professional nodig voor je website?

  • Eerste Indrukken: Het duurt vaak maar een fractie van een seconde voor bezoekers om een eerste indruk van een website te krijgen. Een aantrekkelijk en professioneel ontwerp draagt bij aan een positieve eerste indruk.
  • Betrouwbaarheid: Mensen hebben de neiging om websites die er professioneel uitzien als betrouwbaarder te beschouwen. Als een website er slordig of verouderd uitziet, kan dit twijfel zaaien over de geloofwaardigheid.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Een goed ontworpen website is vaak ook gebruiksvriendelijker. Bezoekers waarderen het als ze gemakkelijk door een site kunnen navigeren, informatie kunnen vinden en taken kunnen voltooien.
  • Responsiviteit: In het tijdperk van mobiele apparaten is het essentieel dat een website goed werkt op verschillende schermformaten. Een responsief ontwerp is een must omdat steeds vaker websites worden bezocht met een mobiel apparaat.

Teksten

Natuurlijk moeten ook de teksten zonder taal- en typefouten zijn en van de juiste lengte, zodat zowel Google als de bezoekers ze de moeite waard vinden. En inhoudelijk moet de informatie toegesneden zijn op je doelgroep. Op die manier bouw je een website die klanten kan werven.

Op Instagram geef ik vaak handige tips voor je website. Wil je dus nog meer over mij en wat ik doe te weten komen, ga me dan volgen.

Aan uitknop

2024 Studio Marja van de Ven

Privacyverklaring