06 50 56 18 15

studio@marjaworks.nl

Marjadownloadpag

Je wilt een professionele en wervende website?

Vormgeving

Techniek kun je leren, maar niet iedereen is een vormgever. En een heel groot deel van de gebruikers beoordeelt de geloofwaardigheid van een bedrijf  op basis van het ontwerp van de website. 

In eerste instantie heb ik geprobeerd om een website met Wordpress te maken, dit zag er heel klunzig uit en totaal niet professioneel. Nadat ik Marja had gecontacteerd zijn wij, vooral samen meteen aan te slag gegaan en is de website er heel snel gekomen.

- Jeroen Wolters

Waarom je een professional zoals marjaworks voor je site nodig hebt.

  • Eerste Indrukken: Het duurt vaak maar een fractie van een seconde voor bezoekers om een eerste indruk van een website te krijgen. Een aantrekkelijk en professioneel ontwerp draagt bij aan een positieve eerste indruk.
  • Betrouwbaarheid: Mensen hebben de neiging om websites die er professioneel uitzien als betrouwbaarder te beschouwen. Als een website er slordig of verouderd uitziet, kan dit twijfel zaaien over de geloofwaardigheid.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Een goed ontworpen website is vaak ook gebruiksvriendelijker. Bezoekers waarderen het als ze gemakkelijk door een site kunnen navigeren, informatie kunnen vinden en taken kunnen voltooien.
  • Responsiviteit: In het tijdperk van mobiele apparaten is het essentieel dat een website goed werkt op verschillende schermformaten. Een responsief ontwerp is een must omdat steeds vaker websites worden bezocht met een mobiel apparaat.

Teksten

Natuurlijk moeten ook de teksten zonder taal- en typefouten zijn en van de juiste lengte, zodat zowel Google als de bezoekers ze de moeite waard vinden. En inhoudelijk moet de informatie toegesneden zijn op je doelgroep. Op die manier bouw je een website die klanten kan werven.

Starten met je eigen professionele website?

Voor elke website geldt: een goede voorbereiding betaalt zich uit. Met een goede briefing en vlot aangeleverd materiaal kan een websitebouwer veel sneller en meer doelgericht werken. Download mijn gratis checklist en ga voortvarend van start met je nieuwe website.

download Gratis checklist

2024 Studio Marja van de Ven

Privacyverklaring