Lees deze nieuwsbrief on-line als dit bericht niet correct wordt weergegeven.

Marja van de Ven, nieuwsbrief

Tekenen

Zomer is de fijnste tijd van het jaar. Niet alleen de temperatuur is dan beter voor een mens als ik, ook de langere dagen maken dat ik wat meer tijd neem voor luieren en tekenen. Dat eerste kan heerlijk in mijn tuintje, maar voor tekenen heb ik toch altijd wat meer rommeltjes om me heen nodig. Beetje verf, wat krijt, een fineliner.....

Zo kwam het dat de luisterverhalen op de site van poppentheater De Dwerg nu verluchtigd worden met een illustratie van mijn hand. Vooral de draak bevalt me wel. Helemaal niet zo eng als je denkt.

 

 

 

Maar nu

Op het moment dat ik dit schrijf, is de zomer voorbij, het weer wordt onstuimig en in mijn tuintje is het te koud om te zitten. Maar via Facebook vernam ik dat er weer een zomercollectie schoenen gefotografeerd werd op Ibiza. Misschien mag ik daar straks weer mee aan de slag voor promotiemateriaal. Wordt het vanzelf weer zonnig in mijn hoofd.

Ik vind dat ik gezegend ben met een mooi beroep. Ik mag mensen bijvoorbeeld blij maken met een logo en een website voor hun nieuwe bedrijf. Zoals Fabienne, die taalcoach Engels is en nu een bedrijf is opgestart. Ik word zelf ook blij van het mee vormgeven van zo'n mooie frisse start.

 

 

 

Druk werk

  • De one-page website van Let's Talk taalcoaching is in ontwerp klaar en staat on-line. De final touch moet nog even wachten tot na de feestdagen.
  • Afgerond: de nieuwe site van mbfysiotherapie (Fysiotherapie Marianne Bleijenberg)

 

Ervaart u deze nieuwsbrief als ongewenst klik dan hier. U ontvangt dan geen nieuws meer van Studio Marja van de Ven.